🔸 Recenze parfému Eilish / Billie Eilish

Jak voní parfém Billie Eilish

Přestože by si člověk podle muziky Billie Eilish řekl, že její parfém bude pořádný nářez odpalující víčka od plechovek piva, opak je pravdou: Billie přinesla jednoduchou, líbeznou gurmánskou vůni, která by slušela mladé sladké popové princezně, jako je Arianna Grande nebo Taylor Swift.

Charakteristika parfému

Vůně se otevře sladkou mandarinkovým džusem, který hned vzápětí následuje točená vanilková zmrzka, taková hustá, žlutá, pudinková.

Na zmrzlinku v kornoutku pak zmrzlinář nasypal rozdrobenou Snickersku, s tím táhnoucím se karamelem a hořkomléčnou čokoládou a pěkně ji poprášil suchým kakaem.

Ale aby ta vůně nebyla jen o posezení v Cukrárně u zmrzliny a džusu, přidal parfumér docela dost čistého, prádlového pižma, které připomíná čerstvě vypranou bílou spodní košilku a bavlněné kalhotky. Tím vůni hezky odlehčuje a dělá z ní skutečný parfém.

Plusem téhle vůně je charakteristický flakon: vyhlíží ve skutečnosti rozhodně líp, než na fotce, má saténový povrch a na poličce bude vypadat kouzelně. Jen se nedá moc nosit v kabelce, což ale vzhledem k jeho výdrži ani není potřeba.

Roztomilá, moderovaná, nelepkavá vanilková vůně s karamelkou a svěžím ovocným tónem je velmi slušným parfémem, který je dost moderní, ale rozhodně taky vydrží dost sezón, protože všechny jeho složky jsou nadčasové. Dobrá volba pro mladé kočky.

Kam se hodí?

Celodenní civilní nošení, do práce, do kavárny, na dovolenou, na party, na rande, na fesťák, do klubu. Do divadla si ji neberte, hrozí, že člověka vedle vás otrávíte sladkostí.

Projekce a longevity

Billie Eilish rozhodně není intimní parfém. Obklopí vás oblakem sladké vůně a dá vědět, že jste přišli, ale taky ještě dlouho po vašem odchodu se o vás bude vědět.

Výdrž je excelentní, jak to u vanilek bývá zvykem, ale překvapivé je, že dlouho drží i mandarinkový tón, takže vůně neztrácí charakter, je identifikovatelná i po delší době a nevrhne se v prostý vanilkový pudink. Toto je dobré.

Hlavní složky parfému Billie Eilish

  • vanilková zmrzlina
  • Snickerska
  • mandarinkový džus
  • práškové kakao
  • pižmo aka vůně bílého bavlněného prádla

Uvádím pouze složky, které jsou ve vůni opravdu výrazné na základě mé zkoušky. Parfém je komplexní směs mnoha ingrediencí, a tak vůně se stejným popisem mohou vonět zcela odlišně.

Kde koupit parfém Billie Eilish?

Nejlepší cenu za Billie Eilish najdete ZDE, protože Douglas je momentálně jediným prodejcem vůně.

Doporučuju tedy vůni zkusit v prodejně, ale nakupovat přes aplikaci DOULAS, protože nabízí momentálně 30% slevu a dárek balzám CLARINS. Kód Douglas na získání balzámu je DAREKOB.

Aplikaci si můžete stáhnout a detaily o akci najdete ZDE

Co by se vám mohlo líbit?

Jestli máte rádi gurmánky a líbí se vám Billie Eilish, určitě zkuste tyto vůně:

Hledáte další výhodné ceny parfémů? Zkuste zde:

Užijte si den s vaším milovaným parfémem!

Marie Romana #recenze_parfemu

Odkazy jsou affiliate. Zmíněné ceny a nabídky platí v den zveřejnění recenze. 

Nebuďte sprostí, lidi.

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.

Vytvořte si web nebo blog na WordPress.com

Nahoru ↑